EVROPSKI MEČ U KRUŠEVCU: Napredak u 92. minutu do pobede u goleadi protiv Spartaka!

fudbal-lopta-fudbalska

Ekipa Napretka posle velike drame pobedila Spartak iz Subotice sa 4:3, u prvom meču drugog dela sezone Superlige Srbije.

Na startu 23. kola domaćeg šampionata gledali smo pravu goleadu u Kruševcu, a pobednik duela odlučen je u poslednjim trenucima utakmice.

Gosti su do prednosti došli u četvrtom minutu pošto je Savković savladao Petrovića (0:1). Do poluvremena videli smo još čak tri gola.

Napredak je došao brzo do preokreta, pošto su golove u 20. i 23. minutu postigli Ndiaje i Zec. Da se na poluvreme ode sa nerešenim rezultatom pobrinuo se Čečarić koji je u 45. minutu pogodio za 2:2.

U nastavku meča domaći igrači dolaze ponovo do goal prednosti – strelac gola u 73. minutu bio je Nikolić. Prava drama je tek usledila.

Overu pobede propustio je Nikolić u 83. minutu kada je promašio penal. Kazna je ubrzo stigla, pošto Savković u 91. minutu donosi izjednačenje Spartaku (3:3).

Međutim samo minut kasnije Napredak dolazi do velikog slavlja. Vulić postiže gol za velikih 4:3 i „Čarapani“ time dolaze do 11. pobede u šampionatu.

Spartak je treći na tabeli sa 40 bodova, dok je Napredak šesti sa tri manje.

B92

Be the first to comment on "EVROPSKI MEČ U KRUŠEVCU: Napredak u 92. minutu do pobede u goleadi protiv Spartaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*