MONSTRUOZNI SRBIN SE ŠALI SA NBA LIGOM: Fenomenalni Jokić upisao novi tripl-dabl i vodio Denver do velike pobede! (VIDEO)

Nikola Jokić odigrao je još jednu fenomenalnu partiju u pobedi Denvera nad San Antonio Sparsima – 117:109.

Srpski košarkaš je predvodio domaćina do velikog trijumfa. Zabeležio je novi tripl-dabl i tako nastavio da se poigrava sa rivalima u najjačoj ligi na svetu. Jokić je meč završio sa 23 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Meč u Koloradu bio je veoma uzbudljiv, ekipe su se tokom većeg dela smenjivale u vođstvo, da bi Nagetsi tek u finišu četvrte četvrtine serijom uspeli da stignu do dvocifrene prednosti, koju su potom sačuvali do kraja bez većih problema.

Pored Jokića u ekipi Denvera istakli su se Barton sa 20 poena, kao i Vilson i Čendler koji su ubacili po 17.

U redovima San Antonio Sparsa daleko najbolji je bio bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj. Ljubimac Grobara ubacio je 26 poena i uhvatio 11 lopti.

Denver je 31. pobedom, uz 26 poraza, nastavio da se penje na tabeli Zapadne konferencije, pa je sada šesti sa istim učinkom kao Portland Trejlblejzersi, odnosno ima pobede manje od petoplasirnih Oklahoma Siti Tandera, dok je San Antonio ostao treći sa skorom 35-24.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "MONSTRUOZNI SRBIN SE ŠALI SA NBA LIGOM: Fenomenalni Jokić upisao novi tripl-dabl i vodio Denver do velike pobede! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*