ALIMPIJEVIĆ: Veoma smo motivisani, želimo Kup!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegova ekipa veoma motivisano putuje za Niš na Kup Radivoja Koraća.

„Odlazimo na Kup u veoma dobroj formi, s devet pobeda u Evroligi, s prvog mesta u ABA ligi. Ono što je meni najvažnije je da su igrači u dobroj formi. Veoma smo motivisani, želimo Kup i idemo u Niš sa najvećim mogućim motivom da osvojimo trofej“, rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde danas putuju za Niš gde ih od četvrtka očekuju utakmice završnice Kupa Radivoja Koraća.

Prvi protivnik će im sutra od 19.30 biti čačanski Borac, a ako prodju prvu prepreku, sledeći rival, u subotu, biće im bolji iz duela FMP Metalac.

„U odredjenoj smo prednosti jer su tri utakmice u četiri dana, takva situacija je možda i nama najbliža od svih rivala. Navikli smo na takav raspored kada imamo manjak vremena za spremanje utakmice. Imamo mnogo igrača koji žele da osvoje svoj prvi trofej, jer je ovo novi tim u odnosu na prethodnu godinu“, rekao je Alimpijević.

On je istakao da će njegova ekipa biti potpuno spremna.

„Videli ste da smo rotirali ekipu i sačuvali svežinu koja će nam biti potrebna“, rekao je trener crveno-belih i dodao da će ekipa biti potpuno kompletna u Nišu, uključujući i Peru Antića.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić bio je konkretan i jasan kada je iznosio očekivanja od završnog turnira.

„Naš cilj se zna, odbrana trofeja od prošle godine i spremaćemo se od utakmice do utakmice jer je takav format takmičenja. U svaku utakmicu ulazićemo ozbiljno i maksimalno motivisano jer je Kup specifično takmičenje, ali ponavljam želimo da osvojimo još jedan trofej“, rekao je Lazić.

Beta

Be the first to comment on "ALIMPIJEVIĆ: Veoma smo motivisani, želimo Kup!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*