NBA: Klipersi slavili provi Bruklina, Teo imao sedam poena

Košarkaši Los Andjeles Klipersa pobedili su noćas Bruklin sa 114:101 i ostvarili četvrtu pobedu u poslednjih pet utakmica u NBA ligi.

U ekipi iz Los Andjelesa sedmorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a predvodili su ih Lu Vilijams sa 20 poena i Deandre Džordan sa 16 poena i 17 skokova. Srpski košarkaš Miloš Teodosić igrao je 15 minuta, postigao je sedam poena, uz dva skoka i četiri asistencije. Boban Marjanović nije igrao.

U ekipi Bruklina, koja je izgubila šestu uzastopnu utakmicu, najefikasniji su bili Dandjelo Rasel i Džo Haris sa po 16 poena.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Finiks sa 129:83. Trener akuelnih šampiona Stiv Ker prepustio je igračima da se dogovaraju u svakoj pauzi i na svakom tajm-autu, pa su se oni dogovorali o akcijama i potezima.

Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 22 poena, devet skokova i sedam asistencija, Omri Kaspi postigao je 19 poena uz 10 skokova, a Kevin Durent 17 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Elfrid Pejton bio je najefikasniji u timu Finiksa sa 29 poena, osam skokova i pet asistencija. Finiks je postao prva ekipa koja je izgubila 40 utakmica ove sezone.

Filadelfija je pobedila Njujork sa 108:92 i ostvarila četvrti uzastopni trijumf. Sikserse je predvodio Dario Šarić sa 24 poena, Džej Džej Redik dodao je 18, a Džoel Embid 17 poena. Filadlefija je vezala 10. pobedu na domaćem terenu i ostala je u igri za plej-of.

Njujork je izgubio sedmu uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u ekipi bio je Majkl Bizli sa 22 poena.

Čikago je pobedio Orlando sa 105:101 i ostvario drugu pobedu u poslednje tri utakmice, Juta je pobedila San Antonio sa 101:99 i ostvarila 10. uzastopni trijumf, a Nju Orleans je, predvodjen Entonijem Dejvisom koji je postigao 38 poena, pobedio Detroit sa 118:103.

Beta

Be the first to comment on "NBA: Klipersi slavili provi Bruklina, Teo imao sedam poena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*