MURINjO: I da smo igrali 10 sati, ne bismo dali gol Njukaslu!

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa ne bi postigla gol protiv Njukasla i da je igrala 10 sati, a ne 90 minuta.

Junajted je juče izgubio sa 0:1 od Njukasla i pretrpeo peti poraz u Premijer ligi ove sezone.
Fudbaleri Mančester junajteda su imali 13 šuteva na gol, od kojih šest u okvir, ali nisu uspeli da postignu pogodak, pa sada za prvoplasiranim gradskim rivalom Sitijem zaostaju 16 bodova.

„Bogovi fudbala su očigledno bili na njihovoj strani“, rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Murinjo, koji je bez pobede u sedam prvenstvenih utakmica na Sent Džejms Parku, rekao je da su fudbaleri Njukasla „igrali kao životinje“. Crno-beli su ostvarili prvu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu od oktobra.

„Mogli smo da provedemo na terenu 10 sati i ne bismo postigli gol. Oni su zatresli mrežu posle naše greške u odbrani. Sigurno se osećaju sjajno jer su dali apsolutno sve od sebe. Borili su se za bodove, a kada su poveli, životima su branili svoj gol. Mislim da je to prelep način da se pobedi u fudbalskoj utakmici“, naveo je Murinjo.

Debitant na golu Njukasla Martin Dubravka dobro je branio i zaustavio šuteve Entonija Marsijala, Aleksisa Sančesa i Džesija Lingarda.

Fudbaler Junajteda Fil Džons rekao je da su igrači očajni zbog poraza, posle kojeg ekipa ima dva boda više od trećeplasiranog Liverpula, koji je pobedio Sautempton sa 2:0.

„Počeli smo sporo, nismo bili dovoljno dobri“, naveo je Džons.

Beta

Be the first to comment on "MURINjO: I da smo igrali 10 sati, ne bismo dali gol Njukaslu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*