NEVEROVATAN PREDLOG LEGENDARNOG TRENERA: Partizanu je potreban „novi“ Nebojša Čović!

FOTO: KK Partizan

Čuveni srpski trener Vladislav Lale Lučić rekao je da košarkaški klub Partizan mora da pronađe svog Nebojšu Čovića.

 

Nekadašnji šef struke Partizana i Crvene zvezde govorio je za RTS u magazinu „Produžetak“ gde je izneo svoje stavove po pitanju dva beogradska kluba.

„Partizan mora da nađe drugog Nebojšu Čovića. Da nađe jednog čoveka koji će sve to osmisliti. Verujem da su ovi ljudi oko Nebojše jako dobri izvršioci, ali njegovih ideja“, rekao je Lučić u „Produžetku“.

Lučić ističe da je trenutno veoma teško voditi klubove i da zbog toga Čović radi genijalan posao.

„Staviti klub na dobre, zdrave noge, je veoma teško. Nebojša je ovde (u Zvezdi) napravio genijalan potez. On je uspeo od one Zvezde i 14,5 miliona duga da reši problem, i da je Zvezda danas respektabilan tim u Evropi, respektabilan na svim ovim prostorima, tri puta zaredom su bili prvaci. A da li Partizan ima takvog čoveka, sa takvim idejama? Jer taj čovek ipak treba da reši taj problem“, kaže legendarni Lale.

Partizan ove sezone neće igrati u plej-ofu ABA lige i to je još jedan pokazatelj da se crno-beli nalaze u teškoj sitauciji. Lale je takođe istakao da živimo u mnogo teškim vremenima.

„Mnogo su teška vremena. Mislim da je Zvezda na pravom putu, uz sigurno još problema. Privatizacija ne može ništa da donese. Možemo da nabrojimo nekoliko igrača koji su možda u jednom momentu doneli neki novac. Peđa Stojaković je bio prva fantastična prodaja Crvene zvezde Paoku. To je bila fantastična para i sa tim novcem je klub mogao da živi maltene dve godine. A sada od prodaje jednog igrača u toj sumi ne može da se živi jedan mesec. Eto, to su razlike“, smatra Lučić.

B92

Be the first to comment on "NEVEROVATAN PREDLOG LEGENDARNOG TRENERA: Partizanu je potreban „novi“ Nebojša Čović!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*