SKANDAL U NOVOM SADU: Navijač gurnuo sudiju u bazen na utakmici između Vojvodine i Crvene Zvezde! (VIDEO)

Veliki incident dogodio se na meču druge vaterpolo regionalne lige između Vojvodine i Zvezde u Novom Sadu.

Dva crveno-bela tima odigrala su nerešeno 7:7, a meč je obeležio događaj koji se dogodio po završetku utakmice kada je navijač gurnuo u bazen hrvatskog sudiju Marka Matijevića.

Zvezda je vodila sa 6:4, ali je Vojvodina pola minuta pre kraja napravila preokret i povela sa 7:6.

Beograđani su u poslednjem napadu dobili igrača više, što su iskoristili da na dve sekunde pre kraja golom Tankosića dođu do važnog boda.

To je iznerviralo jednog navijača, koji je sišao sa tribine i gurnuo arbitra u bazen. Policija ga je odmah privela, a sudije iz Hrvatske odlučile su da meč prekinu i da se poslednje dve sekunde ne odigraju.

O konačnom ishodu i eventualnim kaznama odlučiće Disciplinska komisija Regionalne vaterpolo lige. Crvena zvezda je pre ovog kola imala šest bodova više u odnosu na Novosađane i sigurno korača ka prvom mestu grupe i povratku u elitni rang. Ukoliko Novosađani izgube sva tri boda za “zelenim” stolom zbog ovog incidenta, i definitivno više neće biti dileme kada je u pitanju liderska pozicija.

 

Be the first to comment on "SKANDAL U NOVOM SADU: Navijač gurnuo sudiju u bazen na utakmici između Vojvodine i Crvene Zvezde! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*