CRNO-BELI SVE BOLjI: Partizan srušio Teplice, debitantski gol Ivanovića! (VIDEO)

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana upisali su i drugu pobedu na pripremama u Kipru.

Crno-beli su sa 2:0 savladali češku ekipu Teplice. Zanimljivo je da su Teplice jedina ekipa koja je ove sezone uspela da ostane neporažena u duelu sa Viktorijom Plzen u okviru češkog šampionata.

Partizan je oba gola postigao u drugom poluvremenu, i oba su bila glavom. Prvo je strelac bio Ivanović u 55. minutu, a konačan rezultat postavio je Leandre Tavamba u 79. minutu.

Ekipa Miroslava Đukića je tokom celog meča bila bolji tim, u odbrani je bilo izuzetno dobro, dok je u napadu bilo malo mučenja.

Crno-beli su probili češki bedem tek u 55. minutu. Novajlija Ivanović ja napravio pravi dar-mar na sredini terena, a u završetku akcije ja sjajno ispratio centaršut Uroševića i savladao nemoćnog golmana Teplica. Konačan rezultat postavio je Tvamba u 79. minutu. Tošić je poslao preciznu loptu iz prekida, a Kamerunac je iz teške pozicije glavom pogodio mrežu češkog tima.

Vladimir Stojković odigrao je još jednu izuzetnu utakmicu. Pored toga što je sačuvao svoj gol, komandovao je svojim saigračima i bio pravi lider na terenu.

Ono što može da raduje Đukića i navijače Partizana jeste sjajna partija zadnjih veznih Zdjelara i Pantića.

Srpskog šampiona na Kipru očekuju još dve prijateljske utakmice.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, Urošević – Zdjelar, Pantić, Tošić, Janković – Ivanović, Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

TEPLICE: Diviš, Ljevakovič, Rezek, Červenka, Kral, Žitnji, Čmovš, Hička, Vondrašek, Hora, Krob. Igrali su još: Grigar, Ričer, Šup, Jerabek, Trubač, Sungole, Vošahlik. Trener: Danijel Šmejkal.

 

Be the first to comment on "CRNO-BELI SVE BOLjI: Partizan srušio Teplice, debitantski gol Ivanovića! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*