STOTKA U ŠPANIJI: Zvezda bez šanse, Baskonija lako do pobede!

FOTO: KK Crvena Zvezda

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Baskonije sa 103:84, u poslednjem meču 21. kola Evrolige.

Crveno-beli odigrali su veoma lošu utakmicu, pogotovo u odbrani. Nije skoro ništa funkcionisalo i Baski su zasluženo došli do pobede.

Izabranici Dušana Alimpijevića nisu dobro rotirali u defanzivi, dopustili su mnogo lakih poena Baskima, a posebno raspoložen u prvih 20 minuta bio je Rod Bobua.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je upravo Francuz koji je meč završio sa 23 poena. Pratio ga je Džening sa 18, dok je 12 ubacio Patrisijo Garino.

Kod Zvezde jedini raspoložen igrač bio je Dilan Enis. Amerikanac je ostvario učinak od 22 poena, tri asistencije i dva skoka.

Ovo je bio Zvezdin 13. poraz, dok je Baskonija došla do 11. pobede.

Od starta meča moglo se pretpostaviti u kojem će smeru ići ovaj meč. Baski su mnogo lako dolazili do poena, Zvezda se loše vraćala u odbranu i to se sve videlo na semaforu.

Iako su igrali loše u prvih 20 minuta utakmice zaostatak crveno-belih nije bio velik (53:40) i činilo se da će boljom igrom u odbrani uhvatiti priključak. Međutim, to se nije desilo.

Ređale su se greške i nije bilo raspoloženih igrača – osim Enisa. Početkom 4/4 ekipa iz Vitorije otišla je +20 i tu je bio kraj ovog meča.

B92

Be the first to comment on "STOTKA U ŠPANIJI: Zvezda bez šanse, Baskonija lako do pobede!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*