ORLOVIMA VELIKI BOD: Futsaleri Srbije odigrali nerešeno sa Italijom, lepe šanse za prolaz u četvrtfinale!

Reprezentativci Srbije u futsalu odigrali su nerešen duel sa Italijom u drugom meču Grupe A Evropskog prvenstva koje se igra u Sloveniji – 1:1.

Posle remija sa Slovenijom, naša selekcija uzela je bod favorizovanoj Italiji.

Tokom većeg dela meča viđena je velika borba na pbe strane. Srbija je u 14. minutu imala šansu za vošstvo, ali je Rakić pogodio okvir gola.

Posle velike borbe prvo pouvreme završeno je bez golova, međutim, u nastavku meča italijani su bili opasniji, ali je Aksentijević bio sjajan na golu.

Posle pola sata igre usledila je kazna za sve promašaje. Gol za vođstvo Srbije postigao je Dragan Tomić iz odbitka, posle šuta Kocića – 1:0.

Ipak, samo dva minuta kasnije italijani su izjednačili golom Masima De Luke.

Srbija je prva u Grupi A sa dva boda, dok Slovenija i Italija imaju po jedan.

Upravo će duel između Slovenije i Italije u subotu odlučiti koje će dve ekipe izboriti plasman u četvrtfinale. Srbiji je u tom meču za plasman potrebna pobeda bilo koje reprezentacije ili remi bez golova.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

B92

Be the first to comment on "ORLOVIMA VELIKI BOD: Futsaleri Srbije odigrali nerešeno sa Italijom, lepe šanse za prolaz u četvrtfinale!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*