MOGAO BI DA PROMENI BOJE: Boaći u crno-belom?

ricmond-boaci-richmond-boakye-red-star-crvena-zvezda-fudbal-football

Poslednjeg dana prelaznog roka u Evropi Ričmond Boaći bi mogao crveno-beli dres da zameni crno-belim.

Zvezdin napadač nalazi se na meti Njukasla, ali nije prvi izbor.

Benitez ima nekoliko igrača koje bi pre želeo da vidi nego Boaćija, a ukoliko se ti transferi izjalove sve karte će baciti na najboljeg strelca Crvene Zvezde.

Prva meta je holandski igrač Nikolaj Jorgensen. Njukasl već dugo pokušava da dovede najboljeg strelca Fejnorda, a po svemu sudeći ni ovaj put neće uspeti. Klub iz Roterdama traži 23.000.000 evra, što je previsoka cena za Njukasl.

Druga opcija je napadač Lestera Islam Slimani. Lisice su mu odredile cenu od 22.000.000 evra. Njukasl želi pozajmicu, Lester je poručio da samo prodaja po pomenutoj ceni dolazi u obzir.

Još jedan igrač je u opticaju pre Boaćija, to je fudbaler Augsburga  Alfred Finbogason. On je trenutno prvi strelac nemačke ekipe, a pošto Augzburg nema spremnu zamenu za njega, malo je verovatno da će ga prodati Njukaslu.

I tu dolazimo do Boaćija. Lokalni Kronikl, najbolje obavešten o dešavanjima u klubovima sa severa Engleske jutros otkriva da je Boaći „kasna opcija“ za Njukasl ako propadnu svi pokušaji da se ubede Fajenord, Lester i Aguzburg.

U Crvenoj Zvezdi se sa druge strane i dalje nadaju da će Stouk pazariti Ričmonda za 7.000.000 evra.

Jedno je sigurno, čeka nas zanimljiv ostatak današnjeg dana.

Be the first to comment on "MOGAO BI DA PROMENI BOJE: Boaći u crno-belom?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*