DRAMA U STOŽICAMA: Futsal reprezentacija Srbije u poslednjim sekundama stigla do velikog boda!

Futsal reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 sa domaćinom Slovenijom na startu Evropskog prvenstva.

Orlovi su do boda u prepunoj dvorani Stožice stigli golom Dragana Tomića pola minuta pre isteka vremena!

Slovenija je bila samo za nijansu bolja, mada je Srbija u dobrom delu utakmice mogla da parira raspoloženom domaćinu. Domaćini su krenuli ofanzivno, nošeni solidnom podrškom sa tribina. I već u četvrtom minutu takav pristup doneo im je rezultat. Odreskar je proigrao Alena Fetića, a ovaj je uspeo da proturi loptu kroz noge srpskom golmanu.

Probali su Orlovi odmah posle toga da stignu do izjednačenja, pritiskali su domaćina, a najagilniji u tom periodu bili su Tomić i Kocić. Ipak, ti njihovi pokušaji nisu doneli uspeh.

Međutim, kako je vreme odmicalo, tako se i Slovenija oslobađala srpskog pritiska. A onda u 15. minutu, Fidiršek je uputio loptu iz kornera, a Vrhovec je uhvatio volej i poslao neodbranjiv udarac u mrežu.

U samoj završnici prvog poluvremena Srbija je uspela da prepolovi zaostatak. Kapiten Rajčević je proigrao Ramića, ovaj je šutirao, lopta je zakačila nekog od Slovenaca i završila u mreži.

Nastavak utakmice nije doneo očekivanu ofanzivu Srbije, kao da su Orlovi vrebali šansu iz kontranapada. I dočekali su je u samoj završnici utakmice kada je Tomić bio na pravom mestu.

U narednom kolu naš tim igra protiv Italije, a na toj utakmici bićemo jači za golmana Aksentijevića i Perića.

Grupa je sastavljena od tri tima, a dva prvoplasirana idu u narednu fazu takmičenja.

 

Be the first to comment on "DRAMA U STOŽICAMA: Futsal reprezentacija Srbije u poslednjim sekundama stigla do velikog boda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*