ZAR JE DOTLE DOŠLO? Delije zbog Omića uskraćuju podršku Zvezdi!

FOTO: KK Crvena Zvezda

Vatreni navijači Crvene zvezde na kraju meča između svog kluba i Olimpijakosa razvili su transparent na kojem su napisali da ih neće biti više u „Pioniru“.

Na transparentu je pisalo „Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte“.

Sa ovakvom odlukom se ne slažu sve pristalice crveno-belih boja, pa će tako beogradski klub imati podršku navijača, ali i ne onih najvatrenijih.

Do ovoga je došlo pošto „Delije“ nisu zadovoljno dolaskom Alena Omića u Crvenu zvezdu.

Pred početak utakmice vatreni navijači Crvene zvezde napisali su na transparentu da „Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija“.

Do je naišlo na veliko negodovanje ostatka publike, koja je podržavala Omića tokom čitavih 40 minuta utakmice.

„Delije“ su Omiću zviždali i vikali „odlazi, odlazi“, dok je ostatak Pionira zviždao njima i tapšalo Omiću. Kulminacija se desila na kraju utakmice kada je na tribinu dospeo novi transparent.

Podsećamo, Omić kada je došao u Zvezdu rekao je sledeće.

Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak, uostalom imao sam još znatno ranije ideju da apliciram za srpski pasoš uz maternji slovenački. Ja kao Slovenac nisam što se vere tiče neko koga to baš zanima, odmah i da dodam, ljude delim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vera, jer je meni košarka na prvom mestu„, rekao je Omić.

B92

Be the first to comment on "ZAR JE DOTLE DOŠLO? Delije zbog Omića uskraćuju podršku Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*