CRNO-BELI SVE JAČI: Iliev potvrdio, Ivanović stiže u Partizan!

Partizan je Đorđa Ivanovića pikirao kao jednog od prioriteta zimskog prelaznog roka, mesec dana je „lomio otpor“ Spartaka i konačno stigao do potpisa najboljeg fudbalera Superlige. Od početnog plana da se Spartaku plati obeštećenje od 300.000 evra uz 20 odsto obeštećenja od narednog transfera, crno-beli su na kraju pristali da „golubovima“ uplate 400.000, a procenat prilikom naredne prodaje nije promenjen.

Da se cela priča razvija u pozitivnom smeru, bilo je jasno već u prepodnevnim časovima kada Đorđe Ivanović nije krenuo u Antaliju na pripreme sa ostatkom tima. Nekoliko sati kasnije čelnici Subotičana su definitivno dali zeleno svetlo za transfer Ivanovića, koji će u utorak potpisati četvorogodišnji ugovor, a već u sredu ćekrenuti na pripreme sa novim saigračima na Kipar.

– Ivanović je bio moja ogromna želja, slično kao kada su u pitanju bili dolasci nekih stranaca u naš klub. Ne pamtim da je u skorije vreme iskočio neki igrač u našoj ligi kod kog postoji toliki prostor za napredak i koji može da pomogne ekipi u više sistema. Za njegove usluge je bilo zainteresovano četiri-pet klubova sa mnogo boljim uslovima, ali je Đorđe bio izričit po pitanju svoje želje – objašnjava sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Ono što može da raduje pristalice Partizana jeste da je dogovor sa Vladimirom Stojkovićem o potpisivanju novog četvorogodišnjeg ugovora na pomolu. Kada je u pitanju Leandre Tavamba, cela priča bi trebalo da bude definisana u narednih sedam dana, pa će robusni napadač u slučaju da u tom terminu ne bude kvalitetnih ponuda, biti na raspolaganju Đukiću i tokom proleća.

Novosti

Be the first to comment on "CRNO-BELI SVE JAČI: Iliev potvrdio, Ivanović stiže u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*