POČINjU PRIPREME ZA CSKA: Fudbaleri Crvene Zvezde doputovali na Kipar

vujadin-savic-crvena-zvezda-red-star

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su danas na Kipar gde će obaviti prvi deo priprema za nastavak sezone.

Fudbaleri Zvezde se treću godinu uzastopno pripremaju na Pafosu, a sve treninge će obaviti na Gradskom stadionu i u Sportskom centru u Jeroskipu, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Ekipa će, uprkos napornom putu i tome što je iz Beograda otputoavala u šest časova ujutru, danas obaviti prvi popodnevni trening, od 15 časova.

Trener Vladan Milojević poveo je na pripreme 32 igrača, a sa ekipom su i Muhamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin, koji su u subotu potpisali ugovore sa klubom. Zajedno sa ekipom su i omladinci Dejan Joveljić, braća Luka i Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Tu su i Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Andjelković, Milan Rodić, Srdjan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić i Nenad Milijaš.

Takodje, na pripremama su i Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić.

Zvezda će u Pafosu biti do 21. januara kada će se vratiti u Beograd, gde će ostati do 26. januara kada je planiran put u Antaliju na drugi deo priprema.

Beta

Be the first to comment on "POČINjU PRIPREME ZA CSKA: Fudbaleri Crvene Zvezde doputovali na Kipar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*