PREGOVARA SE SA OZBILjNIM IMENIMA: Partizan čeka dva igrača do kraja prelaznog roka, pregovori sa Raćom u toku!

fk-partizan-grobari-slavlje-derbi-veciti

Partizanu ovaj prelazni rok ulazi sa ciljem da zadrži sve najbitnije igrače i ako je moguće da se pojača pred nastavak takmičenja u Evropi. To potvrđuje i izjava Miloša Vazure, generalnog direktora kluba:

– U pregovorima smo za tri igrača, od čega ćemo za dvojicu čekati do kraja prelaznog roka, jer dolaze iz ozbljnih evropskih klubova i jednostavno neće ići lako. Traži se više para u ovim trenucima, ali će se to do kraja menjati i biće pristupačnije Partizanu, jer im sigurno nije isplativo da plaćaju plate, a da ne igraju – rekao je Vazura novinarima, a zatim dodatno razjasnio situaciju oko Radosava Petrovića, koji je pominjan kao velika želja kluba.

– Jeste, želimo Raću. Pošto ne možemo da ga registrujemo za Ligu Evropa, ne bismo ga onda doveli na pola godine, već na godinu dana kako bi igrao kvalifikacije naredne sezone. Video sam da je Sporting angažovao jednog igrača, tako da će biti prostora da se pregovara za Raću – jasan je Vazura.

On je potvrdio da je Partizan poslao ponudu za najboljeg fudbalera Spartaka, Đorđa Ivanovića, dok situaciju oko Saše Zdjelara nije hteo da komentariše.

– Poslali smo ponudu, Ivanović je zainteresovan, ali je sada sve na Spartaku. U kontaktu smo s klubom već 20 dana. Mi dalje od ove ponude ne možemo da idemo, a ukoliko oni dobiju bolju ponudu od nekoga, naravno da će da prihvate. Drago mi je što je on rekao da je zainteresovan u Srbiji samo za Partizan, što je pokazao da je Partizanovac i da voli ovaj klub- rekao je Vazura, koji je takođe izjavio da ostanak Evertona u klubu zavisi samo od igračeve želje, kao i da će se sa brazilskim vezistom obaviti razgovori po povratku u Beograd.

Što se tiče odlazaka iz kluba, generani direktor srpskog šampiona ističe da ponuda za igrače Partizana ne manjka.

– Što se tiče odlazaka pregovaramo s nekoliko klubovama vezano za neke igrače. Transfer lista stručnog štaba i sportskog sektora je čvrsta u smislu da nema odstupanja. Imamo ponude za igrače koje smo hteli da prodamo. U narednih 20 dana će sigurno biti nekoliko dobrih prodaja – zaključio je Vazura.

Be the first to comment on "PREGOVARA SE SA OZBILjNIM IMENIMA: Partizan čeka dva igrača do kraja prelaznog roka, pregovori sa Raćom u toku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*