NBA: Atlanta slavila protiv Denvera, solidno izdanje Jokića

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći u gostima Denver sa 110:97, a srpski igrač Nikola Jokić odigrao je solidan meč u redovima poraženog tima.

Najslabija ekipa Istočne konferencije NBA lige je ovim trijumfom prekinula niz od 10 uzastopnih poraza na gostujućem terenu i upisala tek 11. pobedu od početka sezone.

Denis Šroder je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 poena, a dodao je i 10 asistencija za „dabl-dabl“ učinak.

U Denveru je najbolji bio Geri Haris sa 25 poena. Jokić je na terenu proveo 32 minuta i za to vreme je postigao devet poena i zabeležio 12 skokova, sedam asistencija, dve ukradene lopte i tri blokade.

Košarkaši Minesote su na svom parketu pobedili Oklahomu sa 104:88.

Džimi Batler je u pobedi Minesote postigao 26 poena, uhvatio je sedam lopti i upisao osam asistencija. Endrju Vigins je dodao 19, a Karl Entoni Tauns poen manje. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je odigrao devet minuta i ubacio tri poena, uz četiri skoka.

Oklahomi nije pomogla ni dobra partija Rasela Vestbruka koji je meč završio sa „dabl-dabl“ učinkom od 38 poena i 10 uspešnih dodavanja.

Minesoti je ovo bila treća uzastopna pobeda, a deseta u poslednjih 13 utakmica.

Košarkaši Detroita pobedili su u gostima ekipu Bruklina sa 114:80.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Andre Dramond sa 22 poena i 20 skokova, dok je Tobajas Haris takodje ubacio 22 poena. Boban Marjanović je za osam minuta u igri ubacio dva poena uz jednu blokadu.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Alen Krab sa 20 poena.

Beta

Be the first to comment on "NBA: Atlanta slavila protiv Denvera, solidno izdanje Jokića"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*