KORISTI SVAKI TRENUTAK: Bobi dvocifren u pobedi Pristonsa (VIDEO)

boban-marjanovic-nba

I ovoga puta, srpski reprezentativac je maksimalno iskoristio šansu, pomogavši Detroit Pistonsima da stignu do velike pobede nad Hjuston Roketsima – 108:101.

Bobi je za 11 minuta u igri upisao 10 poena (4/8 za dva), pet uhvaćenih lopti, jednu asistenciju i dve blokade.

Pistonse je do slavlja nad jednim od najboljih timova lige predvodio Tobajas Heris sa 27 poena i osam skokova, dok je Iš Smit ubacio 17.

Istakao se i rezervista Dvajt Bajks sa 16, Redži Bulok ubacio je 14, a Ejveri Bredli 12 poena.

Među Roketsima, koji su igrali bez Džejmsa Hardena, najbolji je bio Kris Pol sa 16 poena, 13 asistencija i sedam uhvaćenih lopti, a Klint Kapela upisao je dabl-dabl sa 14 poena i 11 skokova,

Erik Gordon, Džerald Grin i Trevor Ariza meč su završili sa po 15 poena, a Tarik Blek sa dva manje.

Pored Nikole Jokića, na parketu se prošle noći našao i Nemanja Bjelica, ali je ponovo, neobjašnjivo, bio previše pasivan u pobedi Minesota Timbervulvsa nad Nju Orleans Pelikansima – 116:98.

Za 12 minuta u igri uzeo je samo jedan šut za dva koji je pogodio, uz jednu uhvaćenu loptu.

Karl-Entoni Tauns predvodio je Vulvse sa 21 poenom, 16 uhvaćenih lopti i tri asistencije, dok je Endrju Vigins imao 20 poena, osam skokova, tri blokade i dve asistencije.

Istakli su se još Džimi Batler sa 21 poenom, osam asistencija i sedam skokova, Taž Gibson sa 15 poena i šest skokova, odnosno Gorđi Đeng sa 14 poena.

Kod gostiju je na nivou bio samo Demarkus Kazins sa 23 poena, 15 skokova, pet asistencija i tri blokade, a na pravi način pratio ga je samo Entoni Dejvis sa 16 poena i devet uhvaćenih lopti.

Dvocifren učinak imali su još Džru Holidej sa 13 i Radžon Rondo sa 10 poena.

B92

Be the first to comment on "KORISTI SVAKI TRENUTAK: Bobi dvocifren u pobedi Pristonsa (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*