MURINjO PORUČIO KONTEU: Ja nikada neću biti suspendovan za nameštanje utakmica!

Menadžer Mančester Junajteda, uz tradicionalne sukobe sa kolegom iz Arsenala Arsenom Vengerom i povremene sa menadžerom Liverpula Jirgenom Klopom, nastavio je prepucanje sa Italijanom na klupi Čelsija.

Konte je reagovao na izjavu Portugalca koji je rekao da se pojedine kolege pored aut linije ponašaju kao klovnovi, aludirajući na Jirgena i Antonija – koji se nikada kroz karijeru nisu libili da naprave šou pored klupe, energično i teatralno prateći poteze svojih igrača na terenu.

Mislim da bi malo trebalo da se seti šta je on radio u prošlosti. Ne znam tačno kako se zove to stanje kada zaboravljate stvari, ali mislim da je u pitanju staračka demencija„, rekao je Konte, jasno ukazujući na određene situacije, pre svega dok je Žoze vodio Porto i milanski Inter, kada se Murinjo gotovo identično ponašao.

Naravno, nismo morali previše da čekamo na odgovor ‘Posebnog’.

Tačno je, pravio sam greške u prošlosti pored aut linije. Da, napraviću ih opet, ali mislim da će ih biti manje. Ono što se meni nikada nije desilo i nikada se neće desiti je da budem suspendovan za nameštanje utakmica„, jasan je bio Murinjo.

Portugalac je podsetio na činjenicu da je Konte, kao tadašnji trener Sijene, optužen da nije učinio ništa u sprečavanju nameštanja utakmica njegove ekipe.

Konte je bio umešan u nameštanje utakmica u sezoni 2010/11, kada je Sijena, tada član Serije B, već obezbedila plasman u Seriju A, zbog čega je kažnjen četvoromesečnom suspenzijom, ali je odlukom suda u Kremoni 2016. godine oslobođen optužbi da je nameštao utakmice.

B92

Be the first to comment on "MURINjO PORUČIO KONTEU: Ja nikada neću biti suspendovan za nameštanje utakmica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*