PODRŠKA ZVEZDI: Partizan nudi iskusnu pravnu pomoć crveno-belima!

Šef pravnog tima FK Partizan, doktor Vladimir Vuletić, ponudio je pravnu pomoć najvećem rivalu Crvenoj zvezdi u borbi pred Disciplinskom komisijom UEFA.

Iako je bio pod teretom optužbi za rastističko ponašanje Partizana, srpski šampion je kažnjen samo novčano, pa će “grobari” moći da podrže tim protiv VIktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope 15. februara.

Naš pravni tim je izuzetno skrupulozno, argumentovano i sa velikom pažnjom pripremio pisano izjašnjenje koje su članovi Dosciplinske komisije, uprkos vrlo zlonamernim optužbama od strane češkog delegata (čiji su sunarodnici naredni protivnik FK Partizan u šesnaestini finala Lige Evrope) umeli da prepoznaju i usvoje našu vrlo složenu pravnu argumentaciju koju smo im predočili. Ovo je drugi put da naš pravni tim, koji čini naš poznati advokat Zoran Damnjanović i Milorad Nikolić, talentovani pravnik u FK Partizan) izlazi trijumfalno iz gotovo nemogućih pravnih situacija pred organima UEFA”, rekao je Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ:  TERZIĆ: U Partizanu postoji samo jedan igrač koji bi mogao da odgovori zahtevima Crvene zvezde!

S druge strane, Crvena zvezda je kažnjena jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog ispada navijača u grupnoj fazi Lige Evrope.

“Izražavam i žaljenje zbog kazne našim rivalima, budući da smo svesni da je interes srpskog fudbala da oba naša kluba budu u poziciji da se na najbolji način bore za uspeh, pa, sledstevno najavama da će uloziti žalbu na ovu odluku, nudimo iskusnu pravnu pomoć koja se već pokazala kao delotvorna u organima UEFA”, dodao je profesor Pravnog fakulteta univerziteta u Beogradu i potpredsednik FK Partizan.

B92

Komentari na "PODRŠKA ZVEZDI: Partizan nudi iskusnu pravnu pomoć crveno-belima!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*