PEVCI SE SAPLELI: Vest Hem antifudbalom do boda protiv Totenhema!

Fudbaleri Totenhema i Vest Hema remizirali su 1:1 (0:0) na Vembliju, spektakularnim golovima u poslednjem meču 22. kola Premijer lige.

Spursi“ su dominirali tokom 90 minuta, nizale su se šanse ispred gola „čekićara“, ali su oni odolevali i Kejnu i Aliju i Sonu i Eriksonu.

Dvadesetak minuta pre kraja, kada se u jeku napada „pevaca“ konačno očekivao gol domaćina, zatresla se mreža Iga Lorisa.

Pedro Obijang je dobio loptu duboko u polju Totenhema, a onda spektakularnim udarcem je poslao u leve rašlje za 1:0.

Bio je to jedini šut Vest Hema u okvir gola Totenhema na meču, dok je Adrijan u tom periodu sedam puta morao da interveniše posle 23 udaraca domaćina.

Usledio je još jači pritisak Spursa, ali nisu uspevali da konkretno zaprete golu Vest Hema.

A onda, sedam minuta pre kraja, Son je odlučio da neočekivano okuša svoju levicu, uradio je to na najbolji mogući način i još jednim evrogolom poravnao rezultat.

Nekoliko minuta kasnije Vest Hem je zamalo opet poveo posle kontranapada, Aju je solo akcijom prestravio domaće navijače, ali je izborio samo korner.

U samoj završnici Totenhem je imao još jedan obećavajući napad, ali su igrači Vest Hema izblokirali sva tri šuta i osvojili zaslužen bod.

Totenhem je remizirao posle tri uzastopne pobede, peti je na tabeli, dok je Vest Hem osvojio bodove treće kolo u nizu, drugim remijem u tom periodu, ali je i dalje blizu zone ispadanja.

B92

Be the first to comment on "PEVCI SE SAPLELI: Vest Hem antifudbalom do boda protiv Totenhema!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*