SRBI U NBA: Teodosić i Bogdanović dvocifreni!

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić bili su solidni prethodne noći u NBA ligi.

Sakramento Kingsi poraženi su pred svojim navijačima od Šarlot Honetsa rezultatom 111:131, a bivši igrač Fenerbahčea za 23 minuta na parketu postigao je 11 poena, dva poena, pet asistencija i dve izgubljene lopte.

Kod Kingsa istakao se Zek Rendolf sa 24 poena i deset skokova, a pratili su ga Labisijer je sa 17 poena i 15 skokova, kao i Foks koji je dodao 16..

Gosti su od samog starta bili bolji i do odmora stekli dvocifrenu prednost koju nisu ispuštali do kraja meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Batum sa 21 poenom, uz osam asistencija i četiri skokoa 4, dok je Dvajt Hauard dodao 20 poena, a Džeremi Lemb 16.

Ovo je bio treći uzastupni poraz Kingsa i sada imaju skor od 12 pobeda i 25 poraza.

Los Anđeles Klipersi savladali su Memfis sa 113:105 i upisali četvrtu pobedu u nizu.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić meč je završio sa 13 poena, pet skokova, šest asistencija, blokadu i pet izgubljenih lopti.

U ovom meču viđena je rezultatska klackalica, a u poslednjem kvartalu Grizlisli su uspeli da priđu na poen zaostatka, ali je Grifin ključnim poenima ponovo vratio prednost i Klipersi dolaze do novog trijumfa.

E ekipi Doka Riversa istakao se Lu Vilijams sa 33 poena, dok je Blejk Grifin ubacio 21 poena, uz osam asistencija i šest skokova, a Si Si-Džej Vilijams je dodao 18 poena.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić imao je 13 poena (1-3 za dva, 3-8 za tri, 2-2 penali za 34 min), 5 skokova, 6 asistencija, blokadu i 5 izgubljenih lopti

Tajrik Evans je bio najefikasniji kod Grizlisa sa 18 poena, petz skokova i šest asistencija, dok je Marko Gasol ubacio 11 poena i po pet skokova i asistencija.

B92

Be the first to comment on "SRBI U NBA: Teodosić i Bogdanović dvocifreni!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*