TERZIĆ ODGOVARA PREDSEDNIKU FSS: Odlaskom Kokeze započela Zvezdina renesansa!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odgovorio je Slaviši Kokezi i poručio da predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne može da podnese uspehe crveno-belih ove sezone.

Kokeza je u intervjuu za „Nedeljnik“, između ostalog, istakao da ne postoji sukob između FSS ili njega lično sa Crvenom zvezdom, već da „jedan menadžer na privremenom radu u Zvezdi želi da privatizuje Savez i određuje ko će da bude pozivan u reprezentacije.

„Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene Zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u rušsevinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom. Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu“, kazao je Terzić.

Naglasio je da se vratilo poverenje u Crvenu zvezdu, kao i da su među navijačima prisutni euforija i zadovoljstvo, što prema Terzićevim rečima smeta Kokezi.

„Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta, ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi. Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom, on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima, već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme“, zaključio je Terzić.

Tanjug

Be the first to comment on "TERZIĆ ODGOVARA PREDSEDNIKU FSS: Odlaskom Kokeze započela Zvezdina renesansa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*