TOME SE NADAJU I SVI GROBARI: Jasna želja Novice Veličkovića u 2018. godini!

novica-velickovic-partizan-kk-belgrade-beograd

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele i dodao da bi voleo da se klub vrati na mesto gde je bio.

„Godina je bila turbulentna, mnogo stvari je obeležilo… Želim bolju 2018, to je u suštini i jedino što i želim što se tiče Partizana. Ovaj klub je meni mnogo dao i voleo bih da se vrati na mesto gde je bio“, rekao je Veličković.

Na pitanje šta je ono što je ostavilo dobar utisak na njega u godini na izmaku, Veličković je istakao dobru hemiju medju igračima.

„Bilo je dobro druženje, bilo je i nekih dobrih pobeda… Šta nije bilo dobro? Nije bila dobra Super liga, nije bilo dobro to što je pola ekipe bilo zaraženo u momentu kada je bila borba za trofej. To su neke stvari koje nisu bile dobre ako mene pitate“, rekao je Veličković.

Kapiten Partizana je naveo da „mnogo toga“ može da bude bolje u nastavku sezone.

„Novi trener je sa nama, trener koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub, i njemu je isto mnogo dao kao i meni“, rekao je Veličković.

Veličković je na kraju otkrio šta mu najviše nedostaje.

„Želim da se se oseti ta neka pozitiva. Ono što ja pamtim s Partizanom od ranije je ta neka pozitivna energija koja se osećala kad izadješ u Pionir. To treba da se vrati i to je ono što meni najviše i fali. To mi moramo da zaslužimo, to pričam svaki dan i saigračima, borbenošću, energijom. To će svaki navijač Partizana prepoznati i nagraditi“, zaključio je Veličković.

Beta