PRIČA SE PO ENGLESKOJ: Murinjo spreman da izdvoji ogroman novac za SMS!

Sergej Milinković-Savić sigurno je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u svetu i njegov klub Lacio prethodnja dva prelazna roka jedva uspeva da ga zadrži u svojim redovima.

Ipak, to bi moglo da se promeni u skorije vreme roku jer je jedan od najboljih trenera na svetu – Žoze Murinjo ozbiljno zainteresovan za Srbina! Kako prenosi britanski „Sandej Ekspres“, Murinjo je „dao zeleno svetlo“ za transfer veka, kada je srpski fudbal u pitanju.

Junajted je spreman da za Milinković-Savića plati 95 miliona funti (oko 110 miliona evra), čime bi nadmašio transfer Pola Pogbe iz Juventusa (89 miliona funti). On bi u Junajted trebalo da stigne narednog leta, kao zamena za Maruana Felainija.

Takođe, za SMS-a su zainteresovani i Mančester Siti i Liverpul, ali je pitanje da li su spremni da izdvoje toliki novac za njega, mada je izvesno da im ne bi bio problem, s obzirom na to da Siti bez sumnje ima potrebna sredstva, dok će Liverpul na leto najverovatnije dobiti injekciju u vidu transfera Filipea Kutinja.