MITROVIĆ PRESREĆAN: Sjajna grupa, idemo u osminu finala!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović smatra da ‘Orlovi’ mogu da izbore dobar plasman na Svetskom prvenstvu koje se naredne godine održava u Rusiji.

Žrebom u Kremlju je odlučeno da će Srbija u grupi E za protivnike imati Kostariku, Švajcarsku i Brazil, koji je u izuzetnoj formi u poslednjih 12 meseci.

“Bolje nije moglo! Prvo, raspored nam ide na ruku. Brazilci su nam ostali za kraj grupne faze, kao poslastica. Imamo priliku da mnoge stvari rešimo u prva dva kola. Ali Švajcarci i Kostarikanci zaslužuju maksimalno poštovanje. Ipak, sa njima u najmanju ruku možemo da se nosimo. Kostaruku ne poznajem najbolje, a Švajcarska je slična našem rivalu iz kvalifiakcija – Austriji. Čvrsta i disciplinovana.”, rekao je Mitrović.

Napadač Njukasla prognozirao je dokle ‘Orlovi’ mogu na Mundijal.

“Vidim nas u osmini finala. Ko je u grupi sa Nemcima? Švedska, Koreja i Meksiko… Izgleda, posle svega, da je taj naš okršaj logična prognoza“, zaključio je reprezentativac Srbije.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić takođe je zadovoljan žrebom u Kremlju.

“Dobili smo dobru grupu, s atraktivnim protivnicima. Mislim da bismo trebali da budemo zadovoljni… Biće teško, ali nadam se da ćemo proći dalje. Možemo da se nosimo sa svim ekipama“, ističe igrač Sautemptona.

B92