RASTANAK NA POMOLU? Iliev prokomentarisao status Sume u Partizanu!

Letos je stigao u Partizan za rekordan novac i crno-beli su čak organizovali i njegov doček, kao što to rade najveći klubovi.

A sada, sada se postavlja pitanje da li bi Sejduba Suma i dalje trebalo da ostane u Humskoj.

Njegov status prokomentarisao je i Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev:

– Generalno, ja sam neko ko je strpljiv čovek i znam kako to izgleda u fudbalu, da je potrebno šest meseci, godinu dana, znam kako se gleda na strance. Nije sporan njegov kvalitet, on je pravio razliku u svojim ranijim klubovima, možda je pitanje njegovog karaktera, jer ovde nije “prva violina” i što se ne vrti sve oko njega. Najveći razlog je što nije prošao pripreme – ocenio je Iliev u razgovoru tv Arenasport.

Po svemu sudeći, dobre su šanse da Suma već na zimu napusti Srbiju.

 – On je na početku nagovestio neki svoj potencijal, ali kako je vreme odmicalo i posle dve povrede po 10-15 dana pauze, on nema ni mesec dana treninga u Partizanu. Kolo sreće se okreće, ali nisam siguran koliko može da se uklopi. Ono što sam ja želeo, da bude prvi igrač Partizana, on to nije. Nisam siguran da će se to desiti sa njegovim karakterom i načinom igre – iskreno je ocenio Ivica Iliev.
Videćemo kako će se situacija razvijati, ali u slučaju odlaska Gvinejca, on bi bio najveći promašaj Partizana, kada se u obzir uzme koliko je novca uloženo u njegov dolazak.