DA LI JE OVO RASTANAK? Muslin neće saopštiti tim za prijateljske mečeve u novembru!

Selektor Srbije Slavoljub Muslin neće saopštiti spisak za prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom, već će to učiniti neko drugi.

Muslin, koji je na izlaznim vratima reprezentacije, ne nalazi se trenutno u Srbiji i činjenica da neće on biti taj koji će saopštiti spisak, kao što je do sada činio, podgrejala je navode da je njegova sudbina već rešena.

Spisak igrača koji bi trebalo da odrade novembarske utakmice na azijskom kontinentu biće poznat u ponedeljak ili utorak, a još nije poznato kako će biti saopšten – možda će to učiniti sportski direktor FSS Goran Bunjevčević ili će biti objavljen na sajtu Saveza, pošto je uvedena takva praksa objavljivanja informacija.

Nedeljama unazad spekuliše se da čovek koji je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiju neće više biti selektor ’Orlova’ i sve je izvesnije da nas takav rasplet očekuje.

Muslin je, u međuvremenu, najavio da protiv Kine i Južne Koreje neće računati na igrače iz mlade reprezentacije jer selekcija igrača do 21 godine u tom periodu ima obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Već je počela licitacija imenima koji bi mogli da naslede 64-godišnjeg stručnjaka – najviše se pisalo o Draganu Stojkoviću koji je bio u Austriji da bodri ’Orlove’, ali je teško očekivati da će on preuzeti ekipu jer ima važeći ugovor sa timom Gvangdžu R&F.

Piksi je 2016. potpisao četvorogodišnji ugovor sa kineskim klubom vredan 20 miliona dolara.

B92