KAPA DOLE MAJSTORE: Ljajić se odriče premije za odlazak na SP!

adem-ljajic-torino

Adem Ljajić rekao je da za njega ne postoji veća čast od igranja za reprezentaciju svoje zemlje i da se odriče premije koja mu sleduje za plasman na Mundijal.

Odričem se premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako mislim. Ne treba mi premija. Veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal mi ne treba jer je to za mene u stvari premija„, rekao je Ljajić u intervjuu za Sportski žurnal.

Ljajić je bio deo reprezentacije Srbije koja se u kvalifikacijama direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Vezista Torina je istakao da mu je igranje za reprezentaciju čast i da od toga ne postoji lepši osećaj.

Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto posebno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osećaja nego biti u njoj, davati maksimum, pobedjivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeti, da se plasiramo na Mundijal„, kazao je on.

Po njegovim rečima, plasman na Svetsko prvenstvo svima mnogo znači, a posebno reprezentativcima Srbije.

Znali smo koliko to znači za celu zemlju, za fudbalski savez i da je svim ostalim ljudima u srbiji to bilo značajno. Nama svakako puno više jer smo mi odlučivali o tome da li će Srbija igrati na Mundijalu, zato nam je posle utakmice sa Gruzijom pao kamen sa srca, svi smo bili srećni i zadovoljni„, naveo je Ljajić.

B92