PROBLEM MANjE ZA ZVEZDU: Arsenal bez najboljeg igrača na Marakani, a poznato i ko će biti u kombinaciji za meč

Crvena Zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Arsenal.

Tobdžije u svojim redovima imaju nekoliko veoma zvučnih imena, ali Arsen Venger voli da na po njegovoj proceni manjim evropski utakmicama odmara najbolje igrače i šansu da rezervistima.

Prema nekim najavama Ozil bi trebalo da doputuje u Beograd na utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i Mertezaker, Olivije Žiru, Teo Volkot i drugi, ali ne i Sančez jer menadžer Arsen Venger planira da ga odmori.

Engleski mediji spekulisali su da Sančez i Ozil nisu mislima na Emirejtsu i da će najkasnije do kraja sezone, a možda već u januaru, da promene sredinu. Podsetimo, za Sančeza se interesuju Mančester Siti, Pari Sen Žermen za Čileanca, a za Ozila Mančester Junajted, Inter i kineski klubovi.
“Oni su u potpunosi posvećeni na svoj posao. Svako ko 100 odsto ne radi neće biti na terenu. Sve dok svi to razumeju, neće imati problem sa mnom. Ako bude drugačije lično ću da rešim”, rekao je Mertezaker za Skaj Sport.

Isti status oko ugovora kao dvojica najboljih igrača Arsenala ima i Mertezaker, ali to kod njega ne predstavlja problem, posebno jer će ostati u klubu po završetku karijere da bude trener.
“Nemam problem što sam u poslednjoj godini, čak i kada imate takvu situaciju morate da se dokazujete svakog dana. Tako bi obezbedili nov ugovor u klubu ili bolji u drugom. Nije neophodna dugoročna saradnja”, poručio je 33-godišnji nemački štoper.