BIĆE ZANIMLjIVO: Đoković želi da napravi spektakl na Marakani!

Poznato je već da je Novak Đoković još u julu završio sezonu zbog povrede i da ostatak godine provodi sa porodicom.

– Provodio sam više vremena s porodicom i decom, radili smo sve one stvari koje nam pričinjavaju sitna zadovoljstva. Kada se probudim, ne trčim pravo na trening, već se prvo igram sa decom. To su neprocenjiva iskustva, koja se dešavaju jednom u životu. Treba ih iskoristiti na najbolji mogući način – ispričao je Novak za “Večernje novosti”.

 Ipak, reket mu i te kako nedostaje.

– Prihvatio sam da moram da pauziram, da se odmorim, napravim određene promene u timu, i da ponovo krenem ka vrhu. Nedostaje mi reket i verujem da ću biti onaj pravi sredinom sledeće godine. Podsetio bih da sam jedini od igrača iz vrha koji nije pravio pauzu, a iz ove perspektive trebalo je to da učinim odmah posle Rolan Garosa.

Gledano iz njegove perspektive, deluje kao da su mu sve želje koje je imao u životu ostvarene ili da može da ih ostvari, ali Đoković je otkrio da postoje i neke stvari koje već duže vreme planira da uradi.

– Odavno razmišljam o nekom sportskom spektaklu koji bih voleo da priredim u Beogradu. Trudio bih se da okupim prijatelje iz svih krajeva sveta. Voleo bih da to bude jednog letnjeg dana na Marakani, da veliki broj sportista dođe i da napravimo spektakl za pamćenje. Još nemam vremena da se bavim time, ali biće prilike, nadam se – poručio je Novak i zagolicao maštu fanovima.