RAZOČARAO DELIJE: Evo za koga će Ibanjez navijati na Svetskom prvenstvu!

Jedan od najomiljenijih i najboljih stranac koji je igrao u Crvenoj Zvezdi u novijoj istoriji sigurno je Argentinac Lujis Ibanjez.

Ipak, nakon ove izjave moguće je da ga neki navijači neće više toliko voleti, jer Ibanjez će na Svetskom prvenstvu pored Argentine navijati za – Hrvatsku!

– Bio bih presretan kad bih na SP imao dve reprezentacije za koje navijam – Argentinu i Hrvatsku! Moramo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo – podvukao je Ibanjez u razgovoru za Jutarnji list.

Na konstataciju novinara da su se oni već plasirali, Lučo je odgovorio:

 – Na Hrvatsku mislim, naravno. Onda ću u Rusiju na SP otići da navijam za obe reprezentacije. Taj bi mi se put isplatio. Ja bih valjda bio jedini navijač koji bi s istim žarom navijao za dve reprezentacije, gledao bih sve utakmice. S tim da bi mi lakše bilo da dobijem ulaznice za utakmice Hrvatske, nego Argentine. Imam više prijatelja u hrvatskoj, nego u argentinskoj reprezentaciji – istakao je Ibanjez.
Naravno, glavni razlog za ovo je to što je Argentinac nekoliko sezona pre nego što je došao na Marakanu igrao za zagrebački Dinamo.