MILOJEVIĆ SAMOUVEREN: Mnogo očekujemo od Kupa!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ima velike ambicije u Kupu Srbije i dodao da protiv Dinama iz Vranja očekuje težak meč.

„Krećemo sa takmičarskim utakmicama i to zaostalom utakmicom u Kupu, u kom mnogo očekujemo. Dinamo je ekipa koja jako dobro igra… Prijatno je iznenadio u dosadašnjem toku sezone, pretendenti su za viši rang. Njihov trener Antić radi dobar posao, što se vidi po rezultatima. Očekuje nas ozbiljan posao“, rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Zvezda će sutra na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Dinamo iz Vranja u zaostaloj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije.

Milojević je kazao da su crveno-beli dobro iskoristili prethodnu pauzu u šampionatu, kao i da ga raduje potpuni oporavak Vujadina Savića i Milana Rodića od povreda.

„Pre svega smo se odmorili, ali smo i dobro i naporno trenirali u Termama (Čatež). Savić i Rodić su se oporavili i trenirali su u punom kapacitetu“, rekao je Milojević.

On je dodao da će nakon današnjeg treninga videti koje igrače će odvesti u karantin za utakmicu.

„Imam puno poverenje u sve igrače. To je bila i moja zamisao od samog početka, da svi prihvate sistem i način rada. Moraju da budu mentalno i psihički spremni uvek da odgovore na zahteve. Nadam se da će i tako biti“, dodao je trener crveno-belih.

Milojević je rekao da ekipu očekuje težak ritam mečeva u kojem je „uvek najbitnija prva sledeća utakmica“.

On je čestitao reprezentaciji Srbije na plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji, uz ocenu da je to „jako dobro za srpski fudbal“.

„Zaslužujemo da igramo na Mundijalu uz najbolje svetske selekcije, jer imamo kvalitet. Sve ovo je jako dobro za srpsku fudbal i dizanje njegovog ugleda u svetu. Ovo je sigurno dodatni motiv za sve da budu još kvalitetniji“, rekao je on.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Dinama igra se sutra od 18.00.

Beta