ARSENAL U NAJJAČEM SASTAVU NA MARAKANI: Dva bitna igrača Tobdžija se oporavila!

Arsenal već sledeće nedelje gostuje Crvenoj Zvezdi na Marakani, a kako sada stvari stoje Arsen Venger će na teren moći da izvede najjači sastav!

Poslednji igrači koji su se oporavili i priključili treninzima su Dani Velbek i sigurno jedan od najboljih igrača kluba iz Londona – Mesut Ozil.

Velbek je imao problema sa kukom. Zbog toga nije bio u protokolu za mečeve protiv Donkastera i Vest Bromvič Albiona. Nekadašnji član Mančester Junajteda je dobro počeo sezonu, postigao je tri gola na šest mečeva. Velbek bi sutra trebalo da se priključi treninzima.

Nije nemoguće da za duel protiv Crvene zvezde bude i Kokelan. On je odigrao svega 14 minuta tokom septembra. Mediji u Engleskoj najavljuju da će mu Arsen Venger uskoro pružiti šansu.

Što se tiče Aleksisa Sančeza, on je dobio blag udarac u dresu Čilea ali bi trebalo da bude spreman za ovaj duel.

Ipak, ovo ne znači da će Delije na Marakani moći na delu da vide ova sva ova velika imena, jer je Venger poznato po izvođenju rezervnog sastava na „manjim“ evropskim utakmicama, što se nekoliko puta pokazalo kao pogrešna odluka.

Arsenal je prvi u grupi H sa šest bodova, Crvena Zvezda je na drugom mestu sa četiri, Bate ima bod, dok je Keln poslednji i bez bodova.