ALIMPIJEVIĆ: Važno je da počnemo Jadransku ligu na pravi način!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegova ekipa prihvata ulogu favorita pred duel sa Mornarom i da je važno da takmičenje u Jadranskoj ligi počne na pravi način.

„Svaka prva utakmica je najvažnija u sezoni. Vrlo je važno da krenemo na pravi način, količina rada koju smo uložili u pripremnom periodu treba da se isplati i kroz rezultat. Mornar je bio vrlo aktivan u prelaznom roku i time je pokazao svoje ambicije. Raspored je lak ili težak, kakvim ga mi učinimo. Znamo da je uloga favorita na nama i moramo da je prihvatimo. Verujem da smo spremni za sve izazove“, rekao je Alimpijević, navodi se na klupskom sajtu.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u nedelju od 21 čas na svom terenu protiv Mornara, utakmicu prvog kola Jadranske lige.

Košarkaš Zvezde Milko Bjelica rekao je da je njegova ekipa spremna za početak regionalnog takmičenja.

„Izuzetno je važno da krenemo pozitivnim rezultatom u prvih nekoliko utakmica, znamo koliko su i ranije u krajnjem zbiru značile uvodne pobede. Dobro smo se pripremili i spremni smo za početak. Ekipa Mornara je i prošle sezone imala velike ambicije, znamo koliko neugodni mogu da budu. Čeka nas veliki posao, moramo da idemo utakmicu po utakmicu, da igramo velikom energijom. Koncentrisaćemo se na našu igru“, naveo je Bjelica.

Beta