OŠTRA PORUKA SA MARAKANE: Navijači Arsenala ili Kelna biće izbačeni sa stadiona, ako…

Crvena Zvezda oglasila se povodom mogućeg dolaska gostujućih navijača na evropske utakmice. Obaveštenje Vam prenosimo u celosti:

– Zbog brojnih objava u medijima koje nisu proverene FK Crvena zvezda želi da obavesti javnost da navijači Kelna nisu kupili u velikom broju ulaznice za utakmicu koja će se u decembru igrati između Crvene zvezde i nemačkog tima u Beogradu.

Pojavili su se navodi o velikom broju karata koje su nemački navijači kupili, a potom prosledili Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, klub obaveštava javnost da redovno prati prodaju karata i da ima tačan uvid koliko je kada, gde i kome karata prodato i ne postoji bojazan da navijača Kelna bude više od predviđenog broja.

Iz Zvečanske je potvrđeno da su nemački navijači kupili 10-15 paketa karata i prosledili ovoj ustanovi.

Svako, bilo navijač Arsenala ili Kelna koji se identifikuje kao takav, a nije u sektoru za navijače toku utakmice biće ili prebačen u sektor za gostujuće navijače ako ima mesta, ili uklonjen sa stadiona ako nema. Ne postoji nikakva bojazan da će broj navijača gostujućih timova biti veliki i da će na bilo koji način remetiti priliku naših navijača da uživaju u spektaklima, stoji na sajtu crveno-belih.