BLISTA OD SREĆE: Ivana Španović otkrila na šta je ponosna!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović kaže da je ponosna zbog odbrane trofeja Dijamantske lige, posebno jer je do uspeha stigla skokom u poslednjoj seriji.

Španović je, nakon što je nesrećno ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu jer joj se broj odlepio baš u šestoj seriji, godinu završila odbranom titule u Dijamantskoj ligi rezultatom od 6,70 metara.

„Presrećna sam što sezonu završavam osvajanjem Dijamantske lige, mnogo mi znači ova pobeda naročito posle svega što se desilo u Londonu. Ponosna sam što sam baš u šestoj seriji uspela da izvedem najbolji skok takmičenja“, rekla je Španović.

Trener Goran Obradović istakao je da je celo takmičenje obeležila velika neizvesnost i razlika u samo nekoliko centimetara.

PROČITAJTE JOŠ:  STRELCI BEZ FINALA: Stefanović i Sebić nisu prošli kvalifikacije

„Moram da priznam da skakačice večeras nisu bile raspoložene za velike skokove naročito posle treće serije kada je na zaletištu zbog organizacionih problema nastupila pauza više od 20 minuta i bilo im je jako teško da se vrate. Ipak, Ivana je još jednom dokazala da ume da se izbori sa pritiskom i da u šsestoj seriji odnese pobedu, i odbrani Dijamantski trofej od prošle godine“, zaključio je trener Obradović.

Beta