ILIEVA IZNERVIRALA PITANjA NOVINARA: Sportski direktor Partizana besneo na promociji Ožegovića!

Ognjen Ožegović promovisan je u novog fudbalera Partizana.

Na promociji je bilo veoma zanimljivo, a Ivica Iliev je u jednom trenutku pobesneo zbog pitanja novinara.

Predstavnici medija su pitali Ožegovića da prokomentariše to što su pojedini navijači izrazili nezadovoljstvo njegovim dolaskom zbog postavljanja slika i poruka na društvenim mrežama. Ipak, umesto odgovora napadača, uključio se Iliev.

– Prestanite sa tim pričama svi, neću da čujem takva pitanja… Mi smo sportisti, ovde pravim Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope, rekao je Iliev povišenim tonom.

Sportski direktor Partizana izjavio je da on lično stoji iza odluke da se dovede Ožegović, kao i da crno-beli imaju najjači tim u poslednje dve decenije.

– Imamo Stojkovića kao legendu, kao i Đurđevića… Ja garantujem za ovog dečka, ja sam sportski direktor i ja stojim iza njega. Postoji mnogo igrača koji su igrali za oba kluba, ne želim više da slušam takve priče. Neću polemiku, znam da će Ognjen izginuti za sveti dres. Počeli smo od bombe nad bombama dolaskom Tošića, kompletirali odbranu, a sada stavili jagodu na tortu, više volim jagodu od višnje. Pre tri meseca sam označio Ožegovića kao zamenika za Djurdjevića, on je sličnih karakteristika i logično rešenje. Ognjen je imao završen ugovor sa Amkarom, praktično skoro potpisan, pod duplo boljim uslovima, ali je izabrao Partizan, rekao je Iliev i dodao da je Partizan dovođenjem Ožegovića završio letnji prelazni rok.