VUJOŠEVIĆ TUŽIO PARTIZAN: Moje strpljenje nije beskrajno, novac sam krvavo zaradio!

Duško Vujošević je podneo tužbu protiv Partizana zahtevajući isplatu dugovanja.

Najtrofejniji trener crno-belih u istoriji rekao je je da je pet godina odlagao tužbu, te se obratio BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.

– Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako. Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje, poručio je Vujošević za Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:  BOGDAN UNIŠTIO AMERIKANCE: Neverovatni Bogdanović sipao trojke sa svih strana i osvojio MVP priznanje na Ol-star meču "Zvezda u usponu" (VIDEO)