NAPADAČ ŽELI DA NAPUSTI ARSENAL: Perez ljut zbog male minutaže i dresa

Fudbaler Arsenala Lukas Peres želi da napusti klub zbog male minutaže, a tužan je i ljut i zbog toga što će u predstojećoj sezoni, umesto njega, dres sa brojem devet nositi novi igrač „tobdžija“ Aleksandar Lakazet.

Peresov agent Rodrigo Fernandes Lovel rekao je danas da je Deportivo poslao ponudu i da želi da vrati u klub 28-godišnjeg napadača.

„Arsenal zna da želimo da odemo, ovde neće dobiti priliku“, rekao je Lovel, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Peres je prošlog leta za nešto više od 17 miliona funti iz Deportiva prešao u Arsenal. On je za londonski klub odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i postigao sedam golova, ali nije igrao od marta.

Lovel je rekao da Peres želi redovno da igra kako bi se izborio za mesto u timu reprezentacije Španije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

On je dodao da je njegov klijent „ljut, tužan i uznemiren“ što su čelnici Arsenala dres sa brojem devet dali novajliji Aleksandru Lakazetu, a da Peresa o tome „nisu pitali“.

Lovel nije rekao koliko je Deportivo ponudio, ali da se radi o sumi većoj od 7,9 miliona funti, za koliko je Nolito iz Mančester sitija prešao u Sevilju.

„Deportivo je prošle nedelje poslao ponudu za trajni ugovor, a vredeo bi više od Nolitovog. Rekao mi je da želi više da igra. Kada je potpisao ugovor sa Arsenalom Lukas je bio najsrećnija osoba na svetu i svi snovi su mu se ostvarili. Svaki put kada je igrao odigrao je dobro, ali je posle toga dobijao sve manje prilike“, rekao je Lovel.

Napadač je u martu povredio butinu, ali se oporavio pre završetka sezone, a Venger je u maju rekao da mu je „pomalo žao“ Peresa.

Peres je 2014. godine iz PAOK-a prešao u Deportivo na pozajmicu, a sa tim španskim klubom potpisao je ugovor godinu dana kasnije.

Beta