LUDAK: Kasano se samo šalio, nastavlja karijeru!

Nekadašnji italijanski reprezentativac Antonio Kasano predomislio se posle samo nekoliko sati i odlučio da nastavi fudbalsku karijeru.

Kasano je priznao da je jutros razmišljao da završi karijeru, što su preneli svi italijanski mediji, i to samo osam dana posle potpisa za Veronu, ali je u svom stilu, na vanrednoj konferenciji za medije, doneo odluku da nastavi sa fudbalom u 35. godini.

– To što sam jutros osetio je ludost, želim da igram za Veronu. Izvinjavam se ako sam nekoga uznemirio. Osetio sam nelagodnost, umor, ali pobediću na kraju. Klub me je uverio i pomogao mi u razmišljanju – rekao je Kasano na konferenciji za novinare.

Kasano je dodao da je motivisan da igra fudbal i da će navijači da zaborave na njegov najnoviji ispad u karijeri, koji su ga mnogo puta koštali.

Kontroverni napadač razmišljao je da prestane sa fudbalom iz porodičnih razloga, preneli su ranije danas italijanski mediji.

On je pre Verone igrao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu, dok je za „azure“ upisao 10 golova na 39 utakmica.

Najdublji trag ostavio je u Romi od 2000. do 2006. godine, ali temperament i karakter mu nisu dozvolili da iskaže sav potencijal.

Tanjug