SAGA SE BLIŽI KRAJU: Vazura otkrio šta još Partizan treba da završi oko Suminog transfera!

Saga oko transfera Sejduba Sume u Partizan i dalje traje.

Nakon što je omaleni vezista na svom Instagramu objavio da će sutra potpisati ugovor sa crno-belima, oglasio se i Miloš Vazura.

Generalni direktor Partizana je u intervjuu za klupsku televiziju otkrio šta još treba da se završi oko Suminog transfera.

– Non-stop imam komunikaciju sa predsednikom Slovana, očekujem večeras ili sutra da se završi. Radi se o par stavki ugovora. Prvenstveno, dalja prodaja, procenti, bonusi za LŠ i LE. Mislim da ćemo lako da se dogovorimo. Ono što je jako bitno – igrač želi u Partizan. Kao što sam rekao, u ovom slučaju idemo preko svojih mogućnosti. Suma je izričita želja sportskog sektora. Nadam se da će biti zadovoljni ako im ispunimo želju, rekao je Vazura.

PROČITAJTE JOŠ:  BEZ VELIKIH DERBIJA: Duel Zvezdinih rivala i pirinejski dvoboj u 1/4 finala LE!

Suma je razgovarao sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

– Suma se čuo sa našim sportskim direktorom i rekao mu da ako dolazi u Srbiju, dolazi samo u Partizan. Sa njim smo uslove dogovorili. Očekujem večeras da dobijemo ugovor i da to sutra završavamo, završio je Vazura.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!