EMOTIVNI LEONARDO: Pretili su mi smrću na Instagramu, ali sam ja ovu utakmicu odigrao zbog navijača!

Leonardo je partijom protiv Budućnosti još jednom pokazao koliko znači Partizanu.

Sjajni Brazilac je postigao jedan pogodak i nekoliko puta sjajno uposlio svoje saigrače.

– Bila je veoma teška utakmica, posebno prvo poluvreme. Jako su se branili, ali je već u drugom bilo bolje. Ostvarili smo veoma važnu pobedu, rekao je Leonardo.

Posle priče o samoj utakmici govorio je o pretnjama na Instagramu, navijačima, upravi.

– Pretili su mi na Instagramu da će da me ubiju. Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu. Novac nije najvažniji, fudbal nije samo biznis, to je pre svega ljubav, pare će da dođu. Nikad mi nisu bile bitne, nikad ih nisam tražio, a pričaju kako „Leo hoće ovo, Leo hoće ono“. Da tražim miliona evra. To nije istina, moje srce plače zbog toga, igram zbog navijača. Neka stanu pored mene i kažu to, rekao je Leonardo.

I dalje je neizvestan njegov ostanak u Humskoj 1.

– Morate pitati ljude iz kluba da li ostajem. To ni oni ne znaju. Ja znam šta želim, pitanje je šta oni žele. Samo je potrebno da pričaju sa mnom, a ne sa drugim ljudima, da pričaju šta stignu novinarima. Ja sam uvek iskren, volim ovaj klub, navijače, osvojio sam duplu krunu, sada želim da pobeđujemo u Evropi, da se borimo za Ligu šampiona. Ako oni pred novinarima kažu šta je problem i šta su pričali sa mnom, i ako slažu, onda ću ja da kažem sve iskreno. Ne tražim novac, nego poštovanje, izjavio je Partizanov Brazilac.

Imao je šta da kaže i o odnosu sa Urošem Đurđevićem.

– Takve stvari se dešavaju u fudbalu, nema nikakvih problema sa Đurđevićem. On je sad šutirao, nekad sam i ja reagovao porešno. Na treneru je da to reši, rekao je Leonardo.

FOTO: FK Partizan