NEZAPAMĆENI SKANDAL: Huligani Vojvodine fizički napali Trujića posle eliminacije!

Nezapamćen skandal dogodio se posle utakmice između Ružomberoka i Vojvodine.

Huligani novosadskog kluba usli su u svlačionicu Vojvodine i fizički napali Nikolu Trujića, koga su udarili pesnicom u glavu.

Desetak pristalica Vojvodine, odmah posle poraza od Ružomberoka 2:0 u Slovačkoj, ušlo je u svlačionicu, a jedan od njih je uhvatio za vrat i počeo da gura Trujića.

„Optužio me je da sam se raspravljao sa navijacima, iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijaci više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću ‘videti’ po povratku u Novi Sad. To što se dogodilo je prava katastrofa, u šoku sam i dalje“, rekao je Trujić, a prenosi Dnevnik.

Trujić je poručio da više nije fudbaler Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača.

„Pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mesto. Ovakve stvari nisu prihvatljive da se dese ni u svakodnevnom životu, a kamoli na međunarodnoj fudbalskoj utakmici. Ne nameravam više da nosim dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje UEFA“,