MILOJEVIĆ: Spremamo se kao da je u Beogradu bilo 0:0, Donald na izlaznim vratima!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je rezultat iz prve utakmice protiv Florijane nebitan i da će njegovi fudbaleri ići na pobedu u revanšu.

„Ne zanima nas šta je bilo prošle nedelje. Došli smo da igramo. Imamo neku prednost iz prve utakmice, ali se spremamo kao da je utakmica u Beogradu završena 0:0. U fazi smo pripremnog perioda, ali i zvaničnih utakmica, tako da pokušavamo da sve to najbolje moguće sklopimo“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Malti.

Zvezda će u četvrtak gostovati Florijani u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crveno-beli su u prvoj utakmici pobedili sa 3:0.

Milojević neće moći da računa na Mičela Donalda, koji je u pregovorima sa turskim Genčlerbirligijem.

„Igrači u slučaju dobre ponude mogu da napuste klub, a ja kao trener to moram da poštujem. Donald nije krenuo sa nama, a videće se šta će i kako biti. Imam puno poverenje u sve igrače i mislim da će opravdati poverenje ko god da ga zameni“, kazao je Milojević i dodao da još ne zna ko će igrati umesto holandskog veznog fudbalera.

Pored Donalda, na Maltu nije otputovao u Gelor Kanga, koji je dobio dete.

„Kanga se priključio malo kasnije i potrebna je doza adaptacije. Supruga mu se porodila u Parizu, dobio je ćerku. Pokazuje se ljudskost i odlučili smo da ga pustimo da bude sa porodicom i suprugom, tamo je verovatno bitniji. Očekujemo u petak da se vrati i bude spreman za dalji tok“, naveo je trener crveno-belih.

Milojević nije želeo da otkrije koji će tim izvesti protiv Florijane.

„Zavisi od mnogo faktora. Zadovoljan sam radom svih igrača, svi koji su pošli na put konkurišu za najbolji sastav i videćemo ko će istrčati na teren“, naveo je on.

Trener Zvezde je ponovio da izuzetno poštuje Florijanu.

„Florijana je izuzetno tvrd, dobro stojeći protivnik, ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće na terenu“, kazao je Milojević.

Govoreći o ciljevima Zvezde, Milojević je rekao da su oni uvek najveći.

„Ciljevi su uvek veliki, grb koji nosimo nas obavezuje na to. Dužni smo da damo sve od sebe, koja god da je utakmica u pitanju, da li prijateljska, prvenstvena ili u Ligi Evrope“, rekao je Milojević.

Utakmica izmedju Florijane i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 20.30 na staidonu Hibernijansa u mestu Paola na Malti.

Beta