MILOJEVIĆ: Zadovoljan sam, Florijana trkački veoma dobra ekipa!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je prvi gol u večerašnjoj utakmici protiv Florijane došao u pravom trenutku i istakao da je zadovoljan odnosom igrača u prvoj utakmici u sezoni.

„Tražili smo taj momenat, gol, i on je došao u najboljem trenutku, na kraju poluvremena, plus crveni karton koji nam je olakšao da možemo da kontrolišemo utakmicu u drugom poluvremenu“, rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je na svom stadionu pobedila Florijanu sa 3:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa i mirno čeka revanš sledeće nedelje na Malti.

„Mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri. Najveća nepoznanica pored Florijane smo mi sami. Ono što smo želeli se ispunili i moram da pohvalim divnu publiku. Želimo da imamo vetar u ledja. Trudićemo se da dajemo sve od sebe na terenu, da se borimo i igramo. Neki put stvari nisu kako treba, ali mogu da budem zadovoljan odnosom“, kazao je Milojević.

On je pohvalio sve igrače. Milojević nije želeo da govori o Ričmondu Boaćiju, uz reči da je napadač iz Gane „bitan kao i svaki ostali“.

„Zadovoljan sam svim igračima, ne bih o pojedincima. Ne možete da izdvajate. Još upoznajem igrače. Zadovoljan sam odgovorom, onim što smo razgovarali. Zajedno ne znam da li smo 20-ak dana“, naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Florijani na fer i korektnoj igri.

„Rezultat je ovakav kakav jeste, ali je Florijana veoma disciplinovana ekipa. Znali smo da neće biti laka utakmica. Florijana fenomenalno stoji na terenu, trkački je dosta dobra“, kazao je Milojević.

Revanš izmedju Zvezde i Florijane igraće se u četvrtak od 20.30.

FOTO: FK Crvena Zvezda

Beta