LEPE VESTI SA MARAKANE: Jedan od najboljih igrača potpisao novi ugovor! (FOTO)

Ričmond Boaći, fudbaler Latine koji je kao pozajmljeni fudbaler prethodnog proleća nastupao za Crvenu zvezdu, od danas je fudbaler Crvene zvezde! Nakon odlaska u stečaj njegovog bivšeg kluba, Boaći je postao slobodan igrač. Nakon kratkih i formalnih pregovora Boaćija i Crvene zvezde, na obostrano zadovoljstvo postignut je dogovor i Ričmond Boaći je potpisao trogodišnji ugovor sa našim klubom.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zahvalnost Ričmondu Boaćiju na velikoj korektnosti u pregovorima.

— Ričmond je imao mogućnost da odabere drugi klub, ali se odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi na čemu smo mu veoma zahvalni. Pokazao je da pored igračkih poseduje i velike ljudske kvalitete. On će sigurno biti velika snaga našeg tima u sledećoj sezoni, a možda i najveće pojačanje ovog leta — rekao je Mijailović.
Zvezdin napadač se zahvalio na poverenjeu kako klubu, tako i navijačima.

— Veoma sam zahvalan Crvenoj zvezdi i navijačima na poverenju koje sam od njih dobio tokom prethodnih meseci. Ovde mi je bilo veoma lepo i prijatno, i nije bilo razloga da odem iz kluba. Želim i nadam se da ću i dalje uspevati da opravdam poverenje navijača — rekao je Boaći.

Ričmond Boaći je prethodnog proleća nastupio na 20 utakmica i postigao je 16 golova.

boaci

Foto: FK Crvena Zvezda