DANAS JE SRBIJA UJEDINjENA: Milijaš poziva navijače da pomognu Orlovima!

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Vels u utakmici koja može da bude odlučujuća na putu za Mundijal u Rusiji, a pozivu da se ispuni stadion „Rajko Mitić“ pridružio se i nekadašnji reprezentativac Nenad Milijaš.

„Po svemu što su do sada prikazali, igrači, među kojima imam mnogo prijatelja, zaslužuju veliku podršku i raduje me da je narod to prepoznao. Utakmica sa Velsom nosi veliki ulog, kao što će to biti i sa narednim mečevima, ali pobeda u ovom susretu definitivno bi nagovestila lep završetak ovih kvalifikacija“, izjavio je Milijaš.

On je istakao da se oko reprezentacije ponovo oseća hemija kao na putu do Mundijala u Južnoj Africi kada je bio standardan član tima.

„Ponovo se oseća ona hemija neophodna za velika dela, a koliko nacija želi plasman na Svetsko prvenstvo, znam da niko više kao sami igrači, nije gladan uspeha koji bi Srbiju vratio na mapu najvećih takmičenja. Pune tribine našeg najvećeg stadiona donose onaj dodatni impuls neophodan za ostvarenje cilja i zato večeras svi putevi vode ka stadionu „“Rajko Mitić““.

Do sada je prodato više od 30.000 ulaznica, stadion će gotovo sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta…

„Oseća se podrška sa svih strana. Od klubova, pojedinaca i svi su ujedinjeni oko reprezentacije. Tako i treba da bude. Srbiji je mesto u Rusiji“, zaključio je Milijaš.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se od 20.45 sati.