NE IDE MU SE IZ MADRIDA: Bejl želi da ostane u Realu!

Geret Bejl-Totenhem

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl rekao je da će ostati u tom klubu, uprkos tome što su za njega zainteresovani brojni evropski klubovi.

Real je u subotu osvojio treći trofej Lige šampiona u poslednje četiri godine, pošto je u Kardifu pobedio Juventus sa 4:1. Bejl je ušao u igru i 77. minutu i učestvovao u osvajanju rekordne 12. titule prvaka Evrope „kraljevskog“ kluba.

Bejlov ugovor sa Realom ističe u oktobru 2022. godine, a mediji spekulišu da bi ovog leta mogao da napusti „Santjago Bernabeu“.

„Osvajamo trofeje i srećan sam. Potpisao sam dugoročan ugovor sa Realom. Moja porodica je srećna i ja sam srećan i nastavićemo da radimo sve što smo do sada radili“, rekao je Bejl, preneli su britanski mediji.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real za tada rekordan transfer od 85 miliona funti.

„Razlog zbog kojeg sam došao u Real su trofeji. Uživamo osvajajući ih i nastavićemo tako. Tri Lige šampiona u poslednje četiri godine, nije loše. Mislim da možemo bolje, još imamo mlad i sjajan tim“, rekao je 27-godišnji Velšanin.

On je želeo da igra u subotu uveče u rodnom gradu Kardifu uprkos povredi skočnog zgloba.

Bejl je u novembru operisan, a mogao bi ponovo da bude podvrgnut operaciji.

„Ove godine mi je bilo teško zbog toga. Vratio sam se prerano na teren posle operacije i imao sam problema. Razmotrićemo situaciju, ali neumorno sam radio da se vratim na teren na vreme za finale. Moram da idem na odmor i da se vratim jači naredne sezone, posebno da mi se oporavi skočni zglob“, rekao je on.

Bejl će zbog suspenzije propustiti utakmicu Velsa i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, 11. juna u Beogradu.

„To je razočaravajuće, ali navijaću za momke. Uvek se držimo zajedno, radimo kao tim. Nikada se ne plašimo borbe“, rekao je Bejl.

Beta