VAZURA: Zvezda pokazala pravo lice, a Partizan da je najbolji u Srbiji!

Fudbaleri Partizana su posle trijumfa u finalu Kupa Srbije od 1:0 nad Crvenom Zvezdom osvojili duplu krunu.

Posle utakmice u Humskoj Boško Đurovski i igrači se nisu pojavili na zajedničkoj pres konferenciji, jer je direktor Zvezdan Terzić odmah posle utakmice sazvao hitnu konferenciju na „Rajku Mitiću“. Prvi čovek Zvezde je uputio teške optužbe prema predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

– Nažalost, to je njihova sramota. Pokazali su svoje pravo lice. Partizan je na terenu pokazao da je najbolji u Srbiji. Nismo imali nikakav kontakt, ne znam zašto nisu došli. Meč je organizovao FS Srbije, a ne Partizan. Oni se nisu pojavili. To ide njima na čast, njihova je sramota. Da se finale igralo na „Marakani“, uprava Partizana bi sigurno došla. Time se pruža i podrška igračima, oni očigledno nisu tako razmišljali, rekao je Vazura.

– Dokazali smo svima koji su sumnjali posle mnogih problema da možemo do duple krune, šeste u istoriji kluba. Ponosan sam na sve saradnike. Hvala navijačima na podršsci. Bilo je mnogo više pristalica Partizana – nijedan incident, što je najbitnije. Sledi slavlje, a za dva dana počinjemo da radimo prelazni rok, završio je Vazura.